1. Kies uw land
  1. Dutch
Profiel Training en Kwaliteit Kleding Referenties
Profiel

Event Logistic Solutions lost u personeelsuitdagingen op door getraind personeel te leveren. Wij zijn op diverse vlakken inzetbaar, niet alleen in de eventbranche. Verhuisbedrijven, tentenbouwers, beursbouwbedrijven en afwasondersteuning horen hier zeker ook bij.
 
Met diverse oplossingen kunnen wij flexwerkers of gedetacheerde medewerkers voor u inzetten, wat kostenbesparend voor u als  relatie  is. Event Logistic Solutions werkt op uurtarief basis, wat inhoudt dat alleen de werkelijk gewerkte uren in rekening worden gebracht. Verder lenen wij geen personeel in bij andere personeelsdiensten, waardoor u altijd door ons getrainde medewerkers in huis hebt.
 
Een van onze sterkste punten is onze last minute policey, waarbij u bij een uitvraag binnen 2 dagen gegarandeerd bent van medewerkers. Daarnaast zullen wij ons uiterste best doen om opdrachten die op kortere termijn dan 2 dagen worden uitgevraagd toch in te vullen. Dit is iets wat normalerwijs ook altijd lukt.
 
Event Logistic Solutions verzorgt vervoer van haar medewerkers van en naar een door u opgegeven locatie. U hoeft alleen vervoer te plannen voor uw eigen medewerkers.